Utmerkelser og Milepæler

Takket være vår forpliktelse til våre kunder over hele verden, har vi blitt kalt «Downstream Oil Company of the Year 2016 – UK» i den prestisjetunge Global Energy Oil and Gas Awards 2016. Gulf Oil er virkelig er en prisbelønt partner for din virksomhet.

Gulf oppnår smidighet og fleksibilitet gjennom utelukkende nedstrømsaktiviteter, uten oppstrømsvirksomhet, og som Frank Rutten (Vice President – International) forklarer, gjør at den kan holde seg stabil til tross for den globale oljekrisen.

Som en nedstrøms fokusert gruppe er Gulf Oil immune mot noen av svingningene i råoljepriser, noe som betyr at mens mange bedrifter kun er fokusert på å kutte kostnader og den totale lønnsomheten, er vi i stand til å investere i ny teknologi og være åpen for nye ideer. Investering i markedsføring, forskning og utvikling og infrastruktur som smøreoljefabrikker sikrer vår pågående suksess. Og vi er ikke redde for å investere for å høste gevinsten senere. Som en del av denne tilnærmingen søker vi alltid tilbakemeldinger fra kunder og gjennomfører eventuelle endringer som vil sikre at de får de tjenestene de trenger.