Manchester United

Med sin kulturarv forankret i den første oppdagelsen av Texanolje i 1901, vil den nåværende og globale smøremiddel- og drivstoffleverandørens særegne oransje emblem være synlig på klubbens digitale perimeterbrett under Premier League, FA Cup og League Cup-kamper på Old Trafford.

Avtalen vil gjøre det mulig for Gulf Oil International, som er et selskap i Hinduja Group, å engasjere seg med Uniteds verdensomspennende familie av fans med blant annet sine 325 millioner tilhenger i Asia, som Gulf ser som et stort fokusområde i tillegg til å ha sterk tilstedeværelse i India og forretningen utvikler seg raskt i Kina, Midtøsten og Indonesia.

Med Gulf smøremidler i over 110 land over hele verden, drivstoffstasjoner i 25 land og en blomstrende global marine virksomhet gjenspeiles dette nye partnerskapet kontinuerlig å øke verdiene for sine kunder.

Manchester United konsernsjef Richard Arnold kommenterte:

«Mens både Manchester United og Gulf har utviklet seg og tilpasset seg siden grunnleggelsen for mer enn 100 år siden, har de heller ikke glemt sine røtter. Gulf forsøker alltid å demonstrere sine kjerneverdier av kvalitet, utholdenhet og lidenskap, som også er prinsipper som holdes av klubben.

«Gulf Oil International har allerede betydelig erfaring innen sport og vi ser frem til å jobbe med dem for å utvide det til fotball. Gjennom dette partnerskapet vil vi videreføre vår forpliktelse til å nå våre fans over hele verden, spesielt i Asia. »

Gulf Oil internasjonale visepresident Frank Rutten sa:

«Gulf betraktes som en ikonisk merkevare i motorsportsirkler, men dette er en virkelig spennende mulighet for at Gulf skal utvide seg utenfor motorsportsponsorene og stå på den globale scenen – det viser ambisjonene og vekstpotensialene til merkevaren. »

«Partnerskapet med Manchester United, sikkert verdens største fotballnavn, bringer sammen to merker med utrolig arv, en stolthet i toppkvalitet og evnen til å lytte til deres kunders ønsker – fansen i tilfelle av Manchester United – og til å gjøre dette til handling. Vi er svært begeistret over muligheten for å gå videre sammen. «